lauantai 6. huhtikuuta 2019

Feels like this



Moikka pitkästä aikaa! Nämä kuvat on yksiä niistä harvoista joita olen talven tai no kevät-talven aikana ottanut. Auringon pidenpi valvominen on myös nostattanut mun mielialaa, mutta saa nähä miten seuraava vähemmillä vapaatunneilla täytetty jakso tulee mielialaan vaikuttamaan.  Mutta sitä ennen on viikon Viron matka.
Automatkoilla ja tanssiessa ovat usein soineet When we all fall asleep, where do we go?- albumi josta on tullut yksmun suosikeista sekä Lana Del Rey ....jonka albumi ilmestyy jossais vaiheessa tätä vuotta, en malta oottaa.

Ekan kuvan sekä seuraavien nukke on C.A Cupid , jonka  nimeksi tuli Angela. Halusin luoda hänelle hieman erikoisemmat kasvot siivistä inspiroituneena.
















 ...tuota ei mitään muistikuvaa tämän nuken nimestä, jonka edeltävä muokkaus ei ollut yhtään mun makuun. Mutta nykyään näyttää siis tältä.

Tämäkin jo vanhempi nukke josta muokkasin oikeestaan  vain kampauksen sekä asun.


Anna, jonka löysin kirpparilta siskonsa kanssa jonka tuunaus yhä kesken.  Hänellä  tein "hieman" enemmän pisamia kuin alkuperäisellä hahmolla, mutta ei anneta sen haitata.






Golden onkin melkoinen kimalle  ja paljetti ilmestys...osa asun paljeteista onkin jo ehtinyt putoilla jonnekkin. Olin pitkään suunnitellut nukkea mustalla asulla jossa olisi sinistä ja kultaa, joten löydettyäni hänet kirpparilta tiesin jo millaisen lookin Golden saisi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti