sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Vaaleanpunaista

 Hei! Yllä oleva nukke on toinen rokokoo- tyylillä( kunnon ison mekon kanssa) toteutettu nukkeni. Mekon olen tehnyt pari vuotta sitten, mutta vasta nyt se sai pysyvän paikan parantelujen kautta.
Mitäs muuta?
 Pitkään kaivattu paketti Mollamanialta tuli ja sain tuskalla laitettua Chocolalle ja Maresille obitsut, joten enää ei keneltäkään puutu. Operaatioon meni kiitettävät kaksi tuntia ensinnäkin en tajunnut miten pieni 24 centtinen pojan obitsu on joten saas nähdä miten Chocola pärjää sen kanssa. Maresin uusi kroppa taas koitui kaulatappiongelmaiseksi, kun en saanut  päätä ja kaulaa yhteen kunnolla....siinä on epämääräinen teippiviritys ja pelkään, että pää tippuu joten ei mennyt suunnitelmien mukaan. Koitetaas pärjäillä. Ainakin molemmat posettaa paremmin.
Katselussa on ollut Gilmoren Girls lähestyy loppua, surettaa. Ensi viikolla alkaa hiihtoloma, jolloin en aio hiihtää. Teatteri reissu on tiedossa sekä aikaa tanssia ja katsoa leffoja ja sarjoja.
Kuvat Dollystä ja Lncelotista on ainakin parin viikon takaa kun oli poikkeuksellisesti lyhyempi koulupäivä ja aurinkokin uskalsi näyttäytyä.

                                         <3 suloista viikkoa kaikille !






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti