keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Now bring me that horizon

 Hello, mites teidän joulu meni?
Käytiin mummulla syömässä ja kotona jaettiin lahjat omanporukan ja toisenpuolen mummun ja vaarin kanssa. Kissatkaan ei oo vielä kaataneet kuusta, vaikka onkin leikkineet koristeilla. Nukkeaiheeseen liittyen sain lahjaksi pari nuksua ja mini kristallikruunun
 Neljäs Frankieni ..tällä hetkellä muokattavana.

Parhaiten koristellusta paketista paljastui käytettynä hommattu Mio-Kit entiiämenikönimioikein-Pullip, jolla entisen omistajan tekemät kasvot. Lisäilin kasvoihin punaa, liikkuvienluomien alle vaaleanpunaistaja  -sinistä sekä huuliin glossylakkaa kiiltoa tuomaan.
Neidillä oli tullessaan kuvan mekko ja paita sekä legginssit ja pikkunalle ( ei kuvas). Pitkän pohdinnan ja muistiinkirjattujen nimivaihtoehtojen perusteella pastellipalluran nimeksi tuli Paris Lavender ei ole varmaan hankala päätellä mistä syystä .
 Parisin sävymaailmasta sen verran, että siihen kuuluu paljon pastellisävyjä<3 Pakko mainita nuo silmät on rakkautta niinkuin koko nukkekin <3 Sitten joskus kun hommaan neidille uuden peruukin niin se tulee olemaan ehdottomasti vaaleanpunainen!

                                                                      Paris
                                                           Narniankatulamppu ^^





                                                                       Paris
                                                       ~~  Valoja  pimeyteen ~~







~ <3~¨

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti