sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Sunshine

 Hello! Mitäs teille kuuluu , mulle kuuluu ihan hyvää tosinkoulueijaksamennä yh  valoisat päivät inspiroi hirveesti ja tekis mieli kuvata pihalla  kokoajan tyyliin 24h.
 Sitten  toisenlaisiin juttuihin , jotka vähän harmittaa näkyy että katselu kertoja kyllä on ,mutta kukaan ei ( jaksa/ ehdi?) kommentoida. Laitoin  muutes jokin aika sitten kommetti jutskan yläpuolelle ( siinä on kolme kohtaa esim¨ kiva , ok , ihana) johon voi laittaa rastin jos huvittaa. Mutta anyways kävin kuvailemasa vähän kauenpaa ja mukaan tuli neljä tyttöstä  joista kolmella uus naama( Sweetillä sama eka muokkaus)

Sweet- shoot : Tuulen huminaa heinikossa









 Blueberry- shoot: Where i am?









 Isabella-shoot: palvelijaneito



 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨







 Krefelia-shoot:Meren aaltojen turkoosit hiukset















5 kommenttia:

  1. Hello from Spain: fabulous pink hair. Great pics. Keep in touch 💕💕 ❤

    VastaaPoista
  2. Olen huono kommentoimaan koskaan toisten blogeja, mutta nyt haluan vain sanoa että seurailen aina mielenkiinnolla sinun blogia, ja ihailen sitä miten luova olet nukkejesi kanssa, oikein sellainen oman tiesi kulkija, en tiedä ketään muuta jolla olisi yhtä monipuolista ja hauskaa ja rönsyilevää nukkeilu ^^ Inspiroi minuakin kokeilemaan uutta.

    VastaaPoista
  3. Sulla on aina ihania shootteja, mä vaan olen tämmönen laiska peruna enkä oikeen keksi kommentoitavaa ;^;
    Mutta pakko sanoa, tykkään hirrrrmuisesti tuosta kontrastista joka Sweetin ja heinikon väreillä on :)

    VastaaPoista
  4. Hienosti olet saanut ekassa sarjassa nuken ja ympäristön mittakaavan sopimaan yhteen - tulee sellainen autiuden fiilis- etenkin kuvasta jossa Sweet on yksin pienenä ruskean maailman ympäröimänä. Nuorallakävelykuvasa on hyvin rajattu terävyysalue suhteessa taustaan! Mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
  5. Hienoja shootteja ♥
    Ovat niin hienoja, että aivan sanottamaksi vetää ♥

    VastaaPoista